16-03-13

Thema Pasen

Beste ouder(s),  

pasen4.gif

      

De weken dat we rond lente werkten zitten er al op, natuurlijk zal dit blijven aan bod komen in de klas, zeker in het volgende thema ‘PASEN’ want dit loopt natuurlijk een beetje door elkaar. Daarom dat we nog steeds wat gaan leren rond en over bloemen maar nu komt er wel de paashaas, eitjes, kippen…. bij.

Heeft u iets dat bij het thema aansluit breng het dan zeker eens mee naar de klas, wie toevallig een kuikentje heeft mag mij dit altijd laten weten om eens mee te nemen naar de klas.

 

Op donderdag 21 Maart gaan wij in de voormiddag naar het medisch onderzoek, bij deze wil ik al laten weten dat er GEEN warme maaltijden voor ons zullen zijn, dus IEDEREEN DONDERDAG BOTERHAMMEN MEE!!!!

 

Mvg Juf Kim

15-03-13

Thema Lente

Beste ouder(s),

lente.jpg

Het thema lente zit er weer al op, de kleuters hebben kennis gemaakt met wat de lente is, wat er dan gebeurt met de natuur en welke diertjes we dan te zien krijgen. Ook hebben we kennis gemaakt met bloemen en er ook zelf in de klas geplant.

Ook hebben we een leuk versje geleerd dat de kleuters al heel erg goed kunnen opzeggen. In het album lente kan u enkele foto's van al deze activiteiten terug vinden.

Mvg Juf Kim 

lente.ppt

lente_serieren.pps